БНРСнимка: Ben Shread . Уикипедия Британският премиер Борис Джонсън заяви, че е жизнено важно

...
БНРСнимка: Ben Shread . Уикипедия Британският премиер Борис Джонсън заяви, че е жизнено важно
Коментари Харесай

Б. Джонсън: Жизнено важно е децата да се върнат в училище

БНР

Снимка: Ben Shread . Уикипедия

 

Британският министър председател Борис Джонсън съобщи, че е „ витално значимо децата да се завърнат в учебно заведение и че на карта са заложени възможностите в живота нацяло едно потомство “. В отправения късно нощес апел към родителите министър председателят благодари на личния състав на учебните заведения, че е прекарал лятото в подготовка на класните стаи, тъй че да бъде обезпечена сигурността на децата.

В миг, когато учебните заведения в Англия, Уелс и Северна Ирландия се приготвят още веднъж да отворят порти, Борис Джонсън съобщи, че рискът децата да се заразят с Covid-19 е доста дребен. Той добави, че е доста по-опасно за развиването на децата и за тяхното здраве, в случай че дълготрайно отсъстват от учебно заведение.

Премиерът на процедура повтори казаното по-рано от четиримата основни съветници на държавното управление по въпроси на опазването на здравето. Те подписаха взаимна декларация в увещание на родителите, че учебните заведения могат да се оправят в рисковете по време на пандемията.

Профсъюзи на учителите обаче обявиха, че е необходим спомагателен личен състав, повече шир и по-голяма изясненост какво да се прави при увеличение на случаите със инфектирани за безвредното отваряне на учебните заведения. Те споделят, че държавното управление не разполага с проект Бе при положение на рецесия в учебните заведения.

По последни данни на националната статистика има единствено 10 смъртни случая от Ковид-19 до 19 години  и 46 725 над 20 години.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР